Quantcast

studio 1.2.3 problems

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

studio 1.2.3 problems

Oliver Charlet
Hi there,

thanks a lot for the new BETA, I am really thrilled by the XForms NG. It
now feels much more like it should now. Great!

I also updated the studio to 1.2.3 but it seems to be buggy. After the
update I neither find the orbeon Perspective in the
select window/ nor the orbeon editors in the
Preferences/Workbench/FileAssociations editor selection.

I also noticed after playing around with the 1.2.2 / 1.2.3 feature and
plugin files, swapping them back and forth, that after
I removed the files once for either one of the version, I can never
reinstall the plugin again by just replacing the files in the
eclipse feature and plugin directories. Even for 1.2.2, that works ok
after a "normal" installation using the eclipse updater,
the perspective and editor entries are not showing up, once I remove the
files and put them back into the eclipse dirs.
I am not sure, if this is normal behaviour, but it is a fact, that the
1.2.3 is not running on my eclipse installation.

I am using eclipse 3.0.2 (build 200503110845) on Mac OS X 10.4.2. Any
help is very much appreciated.

Thanks
:olli



--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: studio 1.2.3 problems

dsmall-2

On Fri, 29 Jul 2005 12:14:30 +0200, "Oliver Charlet"
<[hidden email]> said:

> Hi there,
>
> thanks a lot for the new BETA, I am really thrilled by the XForms NG. It
> now feels much more like it should now. Great!
>
> I also updated the studio to 1.2.3 but it seems to be buggy. After the
> update I neither find the orbeon Perspective in the
> select window/ nor the orbeon editors in the
> Preferences/Workbench/FileAssociations editor selection.
>
> I also noticed after playing around with the 1.2.2 / 1.2.3 feature and
> plugin files, swapping them back and forth, that after
> I removed the files once for either one of the version, I can never
> reinstall the plugin again by just replacing the files in the
> eclipse feature and plugin directories. Even for 1.2.2, that works ok
> after a "normal" installation using the eclipse updater,
> the perspective and editor entries are not showing up, once I remove the
> files and put them back into the eclipse dirs.
> I am not sure, if this is normal behaviour, but it is a fact, that the
> 1.2.3 is not running on my eclipse installation.
>
> I am using eclipse 3.0.2 (build 200503110845) on Mac OS X 10.4.2. Any
> help is very much appreciated.
The 1.2.3.* version requires Eclipse 3.1.0 or greater.  In fact
Eclipse update mechanism should have warned you during the install.

-- Dan S


>
> Thanks
> :olli
>

--
http://www.fastmail.fm - Choose from over 50 domains or use your own




--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: studio 1.2.3 problems

Oliver Charlet
ah. ok. that explains it. I must have missed that hint on the installation guide, sorry. and thanks for the help.

[hidden email] schrieb:
On Fri, 29 Jul 2005 12:14:30 +0200, "Oliver Charlet"
[hidden email] said:
  
Hi there,

thanks a lot for the new BETA, I am really thrilled by the XForms NG. It 
now feels much more like it should now. Great!

I also updated the studio to 1.2.3 but it seems to be buggy. After the 
update I neither find the orbeon Perspective in the
select window/ nor the orbeon editors in the 
Preferences/Workbench/FileAssociations editor selection.

I also noticed after playing around with the 1.2.2 / 1.2.3 feature and 
plugin files, swapping them back and forth, that after
I removed the files once for either one of the version, I can never 
reinstall the plugin again by just replacing the files in the
eclipse feature and plugin directories. Even for 1.2.2, that works ok 
after a "normal" installation using the eclipse updater,
the perspective and editor entries are not showing up, once I remove the 
files and put them back into the eclipse dirs.
I am not sure, if this is normal behaviour, but it is a fact, that the 
1.2.3 is not running on my eclipse installation.

I am using eclipse 3.0.2 (build 200503110845) on Mac OS X 10.4.2. Any 
help is very much appreciated.
    

The 1.2.3.* version requires Eclipse 3.1.0 or greater.  In fact 
Eclipse update mechanism should have warned you during the install.

-- Dan S


  
Thanks
:olli

    

  

-- You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list. To unsubscribe: [hidden email] For general help: [hidden email] ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws


--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: studio 1.2.3 problems

Oliver Charlet
In reply to this post by dsmall-2
hmm. when I try to download studio 1.2.3 with eclipse 3.1.0, I get an error, because the only studio version found at the orbeon website is 1.2.2, which is of course not compatible. Am I the only one, who has that problem?

[hidden email] schrieb:
On Fri, 29 Jul 2005 12:14:30 +0200, "Oliver Charlet"
[hidden email] said:
  
Hi there,

thanks a lot for the new BETA, I am really thrilled by the XForms NG. It 
now feels much more like it should now. Great!

I also updated the studio to 1.2.3 but it seems to be buggy. After the 
update I neither find the orbeon Perspective in the
select window/ nor the orbeon editors in the 
Preferences/Workbench/FileAssociations editor selection.

I also noticed after playing around with the 1.2.2 / 1.2.3 feature and 
plugin files, swapping them back and forth, that after
I removed the files once for either one of the version, I can never 
reinstall the plugin again by just replacing the files in the
eclipse feature and plugin directories. Even for 1.2.2, that works ok 
after a "normal" installation using the eclipse updater,
the perspective and editor entries are not showing up, once I remove the 
files and put them back into the eclipse dirs.
I am not sure, if this is normal behaviour, but it is a fact, that the 
1.2.3 is not running on my eclipse installation.

I am using eclipse 3.0.2 (build 200503110845) on Mac OS X 10.4.2. Any 
help is very much appreciated.
    

The 1.2.3.* version requires Eclipse 3.1.0 or greater.  In fact 
Eclipse update mechanism should have warned you during the install.

-- Dan S


  
Thanks
:olli

    

  

-- You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list. To unsubscribe: [hidden email] For general help: [hidden email] ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws


--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: studio 1.2.3 problems

Joern Turner-5
studio 1.2.2 works for me with eclipse 3.1

Oliver Charlet wrote:

> hmm. when I try to download studio 1.2.3 with eclipse 3.1.0, I get an error,
> because the only studio version found at the orbeon website is 1.2.2, which is
> of course not compatible. Am I the only one, who has that problem?
>
> [hidden email] schrieb:
>
>>On Fri, 29 Jul 2005 12:14:30 +0200, "Oliver Charlet"
>><[hidden email]> said:
>>  
>>
>>>Hi there,
>>>
>>>thanks a lot for the new BETA, I am really thrilled by the XForms NG. It
>>>now feels much more like it should now. Great!
>>>
>>>I also updated the studio to 1.2.3 but it seems to be buggy. After the
>>>update I neither find the orbeon Perspective in the
>>>select window/ nor the orbeon editors in the
>>>Preferences/Workbench/FileAssociations editor selection.
>>>
>>>I also noticed after playing around with the 1.2.2 / 1.2.3 feature and
>>>plugin files, swapping them back and forth, that after
>>>I removed the files once for either one of the version, I can never
>>>reinstall the plugin again by just replacing the files in the
>>>eclipse feature and plugin directories. Even for 1.2.2, that works ok
>>>after a "normal" installation using the eclipse updater,
>>>the perspective and editor entries are not showing up, once I remove the
>>>files and put them back into the eclipse dirs.
>>>I am not sure, if this is normal behaviour, but it is a fact, that the
>>>1.2.3 is not running on my eclipse installation.
>>>
>>>I am using eclipse 3.0.2 (build 200503110845) on Mac OS X 10.4.2. Any
>>>help is very much appreciated.
>>>    
>>>
>>
>>The 1.2.3.* version requires Eclipse 3.1.0 or greater.  In fact
>>Eclipse update mechanism should have warned you during the install.
>>
>>-- Dan S
>>
>>
>>  
>>
>>>Thanks
>>>:olli
>>>
>>>    
>>>
>>
>>  
>>
>>--------------------------------------------------------------------------------
>>
>>
>>--
>>You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
>>To unsubscribe: mailto:[hidden email]
>>For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
>>ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
>>  
>>
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
>
> --
> You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
> To unsubscribe: mailto:[hidden email]
> For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
> ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws



--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Loading...